onze houtmodellen

De verschillende mogelijkheden voor Naaldhout

Woodblush
Schuttingplank
16x140mm

Het meest populaire model in het assortiment is het Woodblush schuttingplank model. Grenen planken geschaafd met een dikte van 16mm en een breedte van 140 mm meestal geleverd in de lengte 180cm zoals ook de meeste standaard schutting panelen worden geproduceerd. Deze kunnen in vrijwel alle kleuren geleverd worden, naast de verschillende kleuren is er ook de mogelijkheid om een metallic effect toe te voegen aan de beits.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met één van onze verkooppunten.

Zweeds rabat

Één van de profielen die veel wordt toegepast in gevelbekleding is het Zweeds rabat douglas. Dit model wordt vaak gebruikt in bijvoorbeeld blokhutten, daarnaast is dit ook een erg geschikt model om te verwerken in bijvoorbeeld een schutting of eventuele gevelbekleding. Het Douglas zweeds rabat kan worden gecoat met een schimmelwerende beits om zo kans op schimmel en houtrot tegen te gaan. Met de juiste toepassing kan er een garantie voor 10 jaar na plaatsing worden gegeven.

Design profiel

Het design profiel is op dit moment een erg populair profiel. het wordt meestal toegepast als gevelbekleding door dit profiel lijkt het alsof er veel dunne latjes zijn gemonteerd op de gevel, dit geeft op een vrij eenvoudige wijze een erg moderne uitstraling in de tuin, naast de standaard kleuren is het mogelijk om het design profiel in de Woodblush kleuren te verkrijgen. 

Het triple profiel wordt over het algemeen geproduceerd in Douglas of Grenen.

Dubbele Rhombus

Het dubbele Rhombus profiel is gebaseerd op het Rhombus model waarbij vrij dunne latten worden bevestigd als gevelbekleding, het Dubbele Rhombus profiel geeft een soortgelijk effect als het triple profiel en wordt geleverd in Grenen en Douglas.

 

 

Wisselsponning

Het wisselsponning model wordt geschaafd uit douglas of grenen, dit model biedt een goede toepasbaarheid als dakhout en kan worden gebruikt aan de onderzijde van het dak van bijvoorbeeld een overkappen. Daarnaast is het wisselsponning model ook geschikt voor schuttingen en schuttingdeuren, door de overlap in het model neem je alle doorkijk mogelijkheden weg. Ook voor het wisselsponning model is het mogelijk om deze te coaten volgens het Woodblush concept, met of zonder metallic effect.

Verkooppunt worden?

Mochten de Woodblush producten een goede toevoeging zijn voor uw assortiment. Neem contact op via Info@woodblush.nl